Sprutbox

 

 

Söker du en sprutbox med renblåsning av pulverlackering? En sprutbox tillverkas med isolerade väggar och är praktisk att rengöra. Konstruktionen är utformade för att enkelt kunna passa in i olika miljöer och för att enkelt kunna rengöras efter anvädning. Vi utformar allt från sprutboxar till våtlackering samt pulverlackering.

 

Teknisk data

 

Utsug Luftmängd      16000m3/h
Antal filter                  3st
Motoreffekt                3kW
Tryckluft max             7 bar
Spänning                   400V
Dimension H x B x D 2350 x 2850 x 1500 mm

 

Tillverkning av en industritvätt

 

Vi tillverkar sprutboxar, industriugnar, maskiner och reservdelar som används vid service samt reperationer. I vår tillverkning ställer vi höga krav på konstruktionens funktion och kvalité. Alla arbeten dokumenteras noggrant enligt våra standardavtal. Vid en offertförfrågan tar vi fram ett komplett dokumentsunderlag, såväl ritningar som programdokumentation. Är ditt företag i behov av en sprutbox? Vi tillverkar en sprutbox direkt efter dina önskemål. Kontakta oss för mer information och en offert.

 

CE- märkta produkter

Alla våra produkter följer CE-normer med följsamhet till maskindirektiv och arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter. En CE-märkning innebär att produkten uppfyller normer för hälsa, miljöskydd och säkerhet.

 

Processindustrin

 

Jomo Mekaniska arbetar ständigt för att leva upp till industrins krav på effektivitet och säkerhet. Vi följer och deltar utvecklingen inom processindustrin för att skapa optimala lösningar som är noggrant utformade enligt kundens önskemål. Vi är ett flexibelt företag som skapa skräddarsydda lösningar på industriugnar och sprutboxar.

FÖRFRÅGAN

10 + 1 =

jomo

Jomo Mekaniska utvecklar och tillverkar industriugnar samt stålkonstruktioner. Alla våra produkter följer CE-normer med följsamhet till maskinderiktiv och arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter. Vår breda kunskap inom verkstadsindustrin och processindustrin gör att vi ständigt utvecklas och hittar lösningar som är noggrant anpassade utifrån kundens önskemål.

Kontakt

Jomo Mekaniska AB
Traktorgatan 8
SE-442 40 Kungälv
+46 (0) 31 382 33 30
+46 (0) 70 045 71 03
info@jomomek.se