Industritvätt

industritvätt jomo

Industritvätt

Söker du en industrivätt? En industritvätt är ett utmärkt val för rengöring av olika material som ska lackeras. Att använda en industritvätt innan du lackerar något ger bästa möjliga resultat. Rengöringsmetoden är effektiv och du kan tvätta alla material med en industritvätt. Jomo Mekaniska tillverkar industritvättar i alla storlekar samt för alla behov.

Användningsområden

En industritvätt är ett utmärkt val för ditt företag som behöver rengöra plåt, plast eller detaljer inom industrin.

Våra tjänster

Jomo Mekaniska har en lång erfarenhet av tillverkning av maskiner, industritvättar, formar och verktyg. Vi har även ett brett sortiment av reservdelar som används vid service och underhåll. Våra tillverkade maskiner dokumenteras alltid noggrant enligt våra standardavtal. Vårt mål är alltid att hitta rätt lösningar som är utformade för varje kund. Söker du en industritvätt till ditt företag? Vi hjälper dig att hitta en skräddarsydd lösning för ditt företag.

 

FÖRFRÅGAN

6 + 1 =

jomo

Jomo Mekaniska utvecklar och tillverkar industriugnar samt stålkonstruktioner. Alla våra produkter följer CE-normer med följsamhet till maskinderiktiv och arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter. Vår breda kunskap inom verkstadsindustrin och processindustrin gör att vi ständigt utvecklas och hittar lösningar som är noggrant anpassade utifrån kundens önskemål.

Kontakt

Jomo Mekaniska AB
Traktorgatan 8
SE-442 40 Kungälv
+46 (0) 31 382 33 30
+46 (0) 70 045 71 03
info@jomomek.se