Industriugnar utifrån dina önskemål

Söker du specialanpassade industriugnar till ditt företag? Jomo Mekaniska tillverkar industriugnar i flera olika utformningar utifrån kundens önskemål. Vi är flexibla i vår tillverkning och utformar noggrant utformade industriugnar utifrån kundens önskemål. I våra tjänster utför vi även förbyggande underhåll på maskiner som undviker eventuella framtida störningar i er produktion.

Kammarugnar

Kammarugnar är en industriugn som utformas till anlöpning, förvärmning och värmebehandlingar. Dessa industriugnar tillverkas i olika utformningar utifrån dess användningsområde. Temperaturen kan enkelt regleras med en Eurotherm regulator.

Transportugnar

Transportugnar tillverkas för härdning, mjukglödning och avspänningsglödning. Ugnen är uppbyggd av en energisnål väggkonstruktion i stål.

Tunnelugnar

Tunnelugnen är en industriugn som är utformad för härdning, torkning, pulverlackering, plasttillverkning, påkrympningen och förvärmning. Ugnen tillverkas i ett specifikt material utifrån dess användningsområde.

Vagnugnar

Vagnugnen tillverkas för påkrympning, förvärmning, härdning, mjukglödning och avspänningsglödning. Industriugnen tillverkas med två värmefläktar som ger en god temperaturjämnhet.

Torkugnar

En torkugn används för torkning, härdning, pulverlackering, påkrympning och förvärmning. Ugnens material väljs utifrån ugnens användningsområden.

Labbugnar

Labbugnen används för textiltorkning, torkning, plastproduktion, härdning och förvärmning. Ugnens material väljs unikt utifrån ugnens användningsområden.

Elektrodugn på hjul

Elektrodugnen är en industriugn som används för omtorkning och värmehållning av elektroder. Ugnen har flyttbara hyllplan och kan även utrustas med hjul.

 

jomo

Jomo Mekaniska utvecklar och tillverkar industriugnar samt stålkonstruktioner. Alla våra produkter följer CE-normer med följsamhet till maskinderiktiv och arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter. Vår breda kunskap inom verkstadsindustrin och processindustrin gör att vi ständigt utvecklas och hittar lösningar som är noggrant anpassade utifrån kundens önskemål.

Kontakt

Jomo Mekaniska AB
Traktorgatan 8
SE-442 40 Kungälv
+46 (0) 31 382 33 30
+46 (0) 70 045 71 03
info@jomomek.se