Luftvärmare

Luftvärmare används för en temporär uppvärmning av ugnar eller lokaler. En luftvärmare fungerar utmärkt när du behöver förvärma förslagsvis plast som ska lackeras. Värmaren är konstruerad för att härdning av material. En luftvärmare installeras och återcirkulerar utrymmet där härdningen sker. Jomo Mekaniska tillverkar luftvärmare i flera modeller utifrån kundens önskemål.

Styrning

Temperaturen i tunnelugnen regleras som standard med Eurotherm regulatorn. Manöverpanelen är utformad för att ge dig den bästa möjliga översikten på processen och en enkel manövrering av temperaturen i ugnen.

Skräddarsydda luftvärmare

Med en lång erfarenhet av industriugnar och dess tillbehör tillverkar vi skräddarsydda lösningar utifrån ditt företags önskemål. Kontakta oss så tar vi fram en offert på en skräddarsydd luftvärmare eller industriugn enligt dina önskemål.

Bild kommer inom kort.

FÖRFRÅGAN

14 + 10 =

jomo

Jomo Mekaniska utvecklar och tillverkar industriugnar samt stålkonstruktioner. Alla våra produkter följer CE-normer med följsamhet till maskinderiktiv och arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter. Vår breda kunskap inom verkstadsindustrin och processindustrin gör att vi ständigt utvecklas och hittar lösningar som är noggrant anpassade utifrån kundens önskemål.

Kontakt

Jomo Mekaniska AB
Traktorgatan 8
SE-442 40 Kungälv
+46 (0) 31 382 33 30
+46 (0) 70 045 71 03
info@jomomek.se