Pulverlackering

Söker du en sprutbox för pulverlackering? Pulverlackeringsanläggningar som utformas i olika storlekar. Jomo Mekaniska utformar sprutboxar för lackering i alla möjliga former och storlekar. En stor fördel med pulverlackering är att det är ett miljövänligt alternativ där du slipper använda dig av giftiga kemikalier.

En enkel lackering

Pulverlackering görs av en torr pulverform som sprutas på materialet. För att du ska kunna göra en pulverlackering måste förarbetet göras noggrant. Med rätt förarbete och rengöring av materialet får du en yta med en längre varaktighet. Pulvret som inte fastnar på materialet kan enkelt återanvändas.

Så här går det till
1. Grundlig rengöring av materialet.
2. Pulverlackeringen sprutas på föremålet med hjälp av lufttryck.
3. Ytan härdas efter lackeringen genom att föremålet placeras i en hög värme.

Ett miljövänligt alternativ

Genom att välja pulverlackering sparar du både på miljön och även kostnaden. När du förädlar ett material med en lackering så ger du materialet ett skydd som skapar en bättre hållbarhet.

Sprutbox med renblåsning för pulverlackering

 

Teknisk Data

Utsug luftmängd      16000m3/h
Antal filter                 3st
Motoreffekt               3kW
Tryckluft max            7 bar
Spänning                  400V
Dimension H x B x D 2350 x 2850 x 1500 mm

Alla våra industriugnar anpassas efter sin blivande ägares specifika behov.

FÖRFRÅGAN

10 + 9 =

jomo

Jomo Mekaniska utvecklar och tillverkar industriugnar samt stålkonstruktioner. Alla våra produkter följer CE-normer med följsamhet till maskinderiktiv och arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter. Vår breda kunskap inom verkstadsindustrin och processindustrin gör att vi ständigt utvecklas och hittar lösningar som är noggrant anpassade utifrån kundens önskemål.

Kontakt

Jomo Mekaniska AB
Traktorgatan 8
SE-442 40 Kungälv
+46 (0) 31 382 33 30
+46 (0) 70 045 71 03
info@jomomek.se